apartments aeternum vrbnik
O nama Apartmani Ponuda Kontakt
column

Wellness

Provedite aktivan odmor u našoj oazi tišine i mira, idealnom mjestu za uklanjanje stresa, pronalazak izgubljenog sklada duše i tijela, obnavljanje ravnoteže, energije i snage.

Fizička aktivnost je iskonska potreba svakog čovjeka. Redovitim vježbanjem povećavate Vašu radnu sposobnost i otklanjate opći umor i stres. Jedan od prvih koraka prema stanju opće sreće i zdravlja svakako je svakodnevno treniranje u našoj fitness sali koja je opremljena sa najsuvremenijim spravama i rekvizitima.

Dobro je poznato koliki je terapeutski učinak vode na ljudsko tijelo. Ispred Ville nalazi se hidomasažni bazen veličine 4,0 x 5,5 m sa dvije dubine vode (60 i 90 cm) te mjestima za zračnu i vodenu masažu. U bazenu se možete relaksirati i uživati Vi ali i Vaša djeca, gledajući kako bazenska voda nestaje prelijevajući se preko njegova ruba doslovno u more.

U suradnji s Vama, pripremit ćemo Vam individualni tretman za postizanje idealne tjelesne forme, kombinacijom fizičke aktivnosti te dijetalne i zdrave ishrane.
columnPočetna | Gdje se nalazimo | Rezervacije
(C) Copyright Aeternum Apartments. All rights reserveduction by Eureka 2007. Contact webmaster